3State© Platform

Met het 3State© 3D model laat u kopers tijdens een bezichtiging virtueel de inrichting aanpassen. Op deze manier geeft u de potentiële kopers een reëel beeld van de potentie van het huis. Daardoor is het voor u veel eenvoudiger om het huis te verkopen, vaak zelfs voor een hogere prijs!

De waarde van een huis is namelijk moeilijk in te beelden wanneer het is ingericht in een stijl van iemand anders. Huizenkopers schatten de waarde daardoor vaak lager in dan de eigenlijke waarde van het huis. Veel panden worden dan ook voor een te lage prijs verkocht. 3State© zal daar verandering in brengen.

3State© werkt als volgt:
  • Er wordt op locatie een scan gemaakt van het huis.
  • Er wordt automatisch een 3D model gegenereerd dat u real-time aan kunt passen naar de smaak van de potentiële kopers.
  • U ontvangt het 3D model standaard in een moderne of klassieke inrichting. U kunt eenvoudig zelf aan de slag met een leeg 3D model van het huis en dit helemaal zelf inrichten.
  • U kunt het ingerichte model en hoge resolutie foto’s inzetten op verkoopsites om het potentieel van de woning weer te geven.
Onderscheiden van andere makelaars

Met het 3State® platform laat u de inrichting en potentie van een woning niet meer aan de verbeelding over. Onderscheid uzelf van andere makelaars en geef uw klanten de unieke mogelijkheid om hun toekomstige woning alvast in te richten.

Maak kennis met 3State®!

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider