Senior accountmanager

Senior accountmanager

Wij zijn op zoek naar een Senior Account Manager. Wij zijn op dit moment actief in België, Luxemburg en nu ook in Nederland. Onze klanten zijn voornamelijk makelaars en projectontwikkelaars, wat een echte sales-mentaliteit vereist!

3State maakt een 3D model van bestaande of nieuwbouw panden op basis van een scan of 2D/3D plan. Het pand wordt daarna ingericht zodat de makelaar het potentieel van het pand kan laten zien aan potentiële klanten. Ons platform maakt het ook mogelijk voor klanten om de woning zelf naar smaak in te richten. Bekijk hier een demo van het platform!

Wat ga je doen?

Als Senior Account Manager is het jouw taak om de Junior Account te leiden en geef je de juiste drive over. Je draait niet rond de pot, no-nonsense sales is jouw drijfveer. Verder zorg je ervoor dat iedereen op dezelfde golflengte zit en er een duidelijke structuur is in de sales-aanpak. Je neemt kansen aan en je bezit bakken ambities om het na verloop van tijd tot een managementpositie te schoppen.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimum een Bachelor diploma
  • Je hebt 5 à 10 jaar ervaring in een salesfunctie
  • Je hebt idealiter saleservaring met IT producten
  • Je bent gewend om projecten goed aan te pakken
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans & Engels
  • Je werkt graag en goed op zelfstandige basis

Werken bij 3State?

Als Senior Account Manager geniet je van een uitgebreid verloningspakket met onder meer een wagen, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques etc. Jobzekerheid is een feit en verschillende benefits komen zeker aan bod!

Interesse? Laten we elkaar ontmoeten! Mail naar recruiting@3state.eu of bel +32 15 480 986.