Onze Visie

Het is de missie van 3Frog om mensen te helpen in het zoeken naar hun droomhuis. Dat doen we door middel van ons vernieuwende 3D platform 3State. Huizenkopers krijgen een 3D model van hun toekomstige huis dat ze naar eigen wens aan kunnen passen. Huizenkopers kunnen in het 3D model alle eigenschappen en afmetingen van het huis aanpassen. Ze kunnen het model inrichten met hun eigen meubels of zelfs nieuwe meubels toevoegen die door onze partners worden aangeboden.

Waarom is dit belangrijk?

Een huis kopen is een van de belangrijkste financiële en emotionele beslissingen die mensen maken in hun leven. Online kan men al een hoop informatie vinden over de locatie van een huis, de afmetingen, het aantal kamers, foto’s etc. Er wordt een bezichtiging gepland om te zien hoe het huis er in werkelijkheid uitziet.

Tijdens de bezichtiging van een huis probeert iemand zich voor te stellen of het huis bij hem of haar past. Maar het huis is nog steeds ingericht met de meubels, het behang, de vloer en schilderijen van iemand anders. Kortom, je kijkt nog steeds naar het huis van iemand anders. Zou het niet geweldig zijn om huizenkopers alvast naar hun eigen toekomstige huis te kunnen laten kijken?

Daarom ontwikkelden wij het 3D platform 3State.

Slider