Nieuwbouw

Breng nieuwbouwprojecten tot leven in 3D!

Bent u benieuwd naar een unieke manier om nieuwbouwprojecten visueel aantrekkelijk te maken? Wilt u potentiële kopers écht ondersteunen, inspireren en overtuigen in hun zoektocht naar een woning? Met 3State® laat u kopers hun toekomstige huis zien en inrichten. Waar en wanneer u maar wil!

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Visualiseren.

Kopers van een nieuwbouwhuis willen graag weten hoe hun toekomstige huis eruit gaat zien. Met het 3State® platform brengt u nieuwbouwprojecten tot leven. Onze 3D visualisaties geven een realistisch beeld van de woning en zijn virtueel naar smaak aan te passen. Van de vloeren en muren tot aan het meubilair en de accessoires. In plaats van bouwtekeningen of statische sfeerimpressies laat u een huis zien zoals de koper het voor ogen heeft.

U ontvangt:

  • Een modern ingericht 3D-model waarin de gebruiker zich vrij kan bewegen op zijn laptop, tablet of telefoon
  • Een leeg 3D-model dat u geheel naar eigen smaak kan inrichten
  • 5 renders in hoge resolutie
  • Vloerplan met de oppervlakte per ruimte
  • Een virtuele rondleiding door het huis of appartement

Stylen.

Onze software zet de plattegrond om naar een interactief 3D model van de woning. U kunt nu al vrij door de woning navigeren op tablet, smartphone of laptop! Het model kunt u geheel naar smaak virtueel inrichten.

U ontvangt standaard een ingericht 3D model met een moderne inrichting. De vloeren, muren, meubels en accessoires kunnen allemaal worden aangepast. Om verschillende soorten kopers aan te spreken kunt u meerdere stijlen klaarzetten. Zo hoeft u niets meer aan
de verbeelding over te laten!

Profiteer van de introductiekorting!

Als introductie bieden wij u dit volledige pakket uitzonderlijk aan voor € 500! Actieprijs geldig voor alle panden van maximaal 200m2, voor overige panden gaan wij graag met u in overleg. Interesse? Neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Verkopen.

3State® is dé innovatieve verkooptool van het moment. Kopers van een nieuwbouwwoning kunnen thuis alvast hun toekomstige droomhuis inrichten. Op deze manier krijgen ze alvast
gevoel bij het huis. Willen ze liever een witte of een gekleurde muur? En past hout of natuursteen beter in de kamer? Met 3State® weten ze precies wat er mogelijk is.

Met 3State® heeft u ook meteen professioneel promotiemateriaal beschikbaar. U ontvangt HR renders van het vooraf ingerichte 3D model. Deze kunt u op verkoopsites of social media
gebruiken. U ontvangt daarnaast ook een virtuele rondleiding.

Enthousiast? We laten u graag alle mogelijkheden zien!

Wilt u meer weten? Of bent u geïnteresseerd in een 3D-model van een nieuwbouwhuis of -appartement? Neem contact op via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.