Bestaande bouw

3State®

3State® is een 3D platform dat u ondersteunt in de verkoop van bestaande huizen. Bent u benieuwd naar dé innovatieve verkooptool voor makelaars?


Voordelen

  • 3D model naar smaak inrichten en aanpassen, waar en wanneer u maar wil
  • Professioneel promotiemateriaal voor op uw website en social mediakanalen
  • Virtuele rondleiding voor een realistisch beeld van de toekomstige woning

Scannen.

Geen statische foto’s, maar echt vrij door de woning bewegen. Alleen zo kan de koper de ware potentie van een huis visualiseren. Van een bestaand huis wordt een 3D scan op locatie gemaakt. Met het interactieve 3D model toont u een woning zonder de inrichting van de vorige bewoner. Het werkelijke uitzicht door de ramen maakt het extra realistisch.

U ontvangt:

  • Een modern ingericht 3D-model waarin de gebruiker zich vrij kan bewegen op zijn laptop, tablet of telefoon
  • Een leeg 3D-model dat u geheel naar eigen smaak kan inrichten
  • 5 renders in hoge resolutie
  • Vloerplan met de oppervlakte per ruimte
  • Een virtuele rondleiding door het huis of appartement

Stylen.

Onze software zet de scan om naar een interactief 3D model van de woning. De kopers kunnen de inrichting aanpassen. Op deze manier geeft u potentiële kopers een reëel beeld van de mogelijkheden van het huis. Zo hoeven ze nooit meer door de inrichting van anderen heen te kijken.


Verkopen.

De waarde van een huis is moeilijk in te beelden wanneer het is ingericht in een stijl van iemand anders. Huizenkopers schatten de waarde daardoor vaak lager in dan de eigenlijke waarde van het huis. Veel panden worden dan ook voor een te lage prijs verkocht. 3State® zal daar verandering in brengen.

Tijdens een bezichtiging kunt u potentiële kopers ook virtueel meenemen. Zij kunnen dan direct de inrichting aanpassen aan hun eigen smaak. Met 3State® heeft u ook meteen professioneel promotiemateriaal beschikbaar. U ontvangt HR renders van het vooraf ingerichte 3D model en een virtuele rondleiding. Deze kunt u op verkoopsites of social media gebruiken.

Enthousiast? We laten u graag alle mogelijkheden zien!

Wilt u meer weten? Of bent u geïnteresseerd in een 3D-model van een nieuwbouwhuis of -appartement? Neem contact op via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.