3State® Platform

Met het 3State® platform…

… laat je de ware potentie van een huis zien
… bied je jouw klanten de mogelijkheid om een huis te personaliseren
… verkoop je huizen sneller en tegen hogere prijzen

 

Met 3State® veranderen wij de nationale en internationale vastgoedsector. Hoe vaak zeg je als makelaar wel niet “daar moet je doorheen kijken”? Ons platform biedt jouw klanten de mogelijkheid om een woning te bezichtigen en deze te personaliseren zonder fysiek aanwezig te zijn in de woning.

Laat de inrichting en potentie van een woning niet aan de verbeelding over. Je kunt klanten zelf de ware potentie van hun toekomstige huis laten zien. Het is natuurlijk nog interessanter wanneer klanten een huis naar eigen smaak kunnen inrichten met meubels, decoratie etc.

 

Maak vrijblijvend kennis met 3State®

Slider

3State® ondersteunt makelaars

In het 3State® platform wordt een waarheidsgetrouwe 3D weergave van het huis gegenereerd, gebaseerd op een scan op locatie met onze apparatuur. De foto’s met aangepaste inrichting kan je vervolgens ook gebruiken op verkoopsites om geïnteresseerden de ware potentie van een huis te laten zien.

Onderscheid jezelf van andere makelaars

Het 3State® platform laat niets aan de verbeelding over. Zo hoef je nooit meer “daar moet je doorheen kijken” te zeggen. Wil je jezelf onderscheiden van andere makelaars en jouw klanten de unieke mogelijkheid bieden om hun toekomstige woning alvast in te richten?

Vraag nu een introductiegesprek aan en ontvang vrijblijvend 1 scan inclusief omzetting naar het 3State® platform!

Maak vrijblijvend kennis met 3State®